Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oranjekoorts stuwt vraag naar Di Zabbia Organic Orangecello

De in Amsterdam op ambachtelijke wijze geproduceerde Organic Orangecello likeur van Di Zabbia stijgt snel in populariteit en krijgt dankzij de huidige oranjekoorts veel nieuwe fans.
 
Het team van Di Zabbia draait daardoor thans overuren in het schillen van de rechtstreeks uit Italië geïmporteerde sinaasappelen om hun ambachtelijke likeurstoker aan het werk te kunnen houden en vervolgens grote hoeveelheden flessen met de oranje drank te kunnen vullen. Die vinden daarna gretig aftrek bij slijterijen, horecagelegenheden en drankgroothandels in heel Nederland en zelfs op Aruba, Bonaire, Curaçao en St. Maarten.
 


Niet alleen de oranje kleur van de likeur is aansprekend in deze tijd waarin bij iedere Nederlander de WK-wedstrijden van het Nederlands voetbalelftal volgt. Bartel van Willigenburg van Di Zabbia: "Fijnproevers waarderen vooral de fijne frisse geur, gebalanceerde smaak en intense smaakbeleving. Kortom; een verrassende biologische sinaasappellikeur van Nederlandse bodem die het oranje voetbalfeest nog een extra oranje en smaakvol tintje geeft! Op de winst: Proost."

Klik hier voor extra informatie over de Organic Orangecello van Di Zabbia.
Publicatiedatum: