Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bijdragen aan het inhoudelijk programma van de Bio-Beurs?

Tijdens de Bio-Beurs 2015 is er, naast de vele stands, een uitgebreid programma met workshops, rondleidingen en lezingen, gekoppeld aan het beursthema 'Biologisch in 2030'. Als bedrijf of professional zijn er twee manieren om hier aan bij te dragen. Je kunt er voor kiezen om een voorstel doen voor een workshop, lezing of rondleiding. Deze zal dan door een speciale programmacommissie worden beoordeeld. Als jouw voorstel wordt geselecteerd, dan hoef je geen zaalhuur en faciliteiten te betalen voor je workshop of lezing.

Paul Fischer, voorzitter programmacommissie en biologisch akkerbouwer: "We zijn op zoek naar inspirerende bijdragen van mensen die een duidelijke kijk hebben op de doorontwikkeling en verdere verduurzaming van de biologische sector. De programmacommissie selecteert de beste inzendingen die een plek krijgen op de Bio-beurs."

Daarnaast is er de mogelijkheid om een ruimte te huren. Dit is een goede optie voor ondernemers die een product- of bedrijfspresentatie willen geven of relaties willen ontvangen. Bij deze optie hoef je niet door de selectieprocedure heen. Natuurlijk wordt je activiteit opgenomen in het programma en indien gewenst meegenomen in alle collectieve communicatie-uitingen rondom de beurs.

Wil je meer weten of een voorstel indienen? Klik hier.



Publicatiedatum: