Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

3076 Odin-bijenhotelletjes verkocht

Estafette Odin B.V. doet in het Odinieuws verslag van de Odin-bijenhotelactie, die inmiddels is afgerond. In totaal zijn er maar liefst 3076 bijenhuisjes verkocht, onder andere via de Odin-abonnementen en de Odin-webwinkel, maar ook via verschillende biologische speciaalzaken. Een supermooi resultaat, waar veel bijen op allerlei manieren plezier van zullen hebben. Bovendien gaat 0,50 euro per huisje naar de Odin-imkerij, wat betekent dat er voor het werk van de Odin-imker ruim 1500 euro opgehaald is. Dit kan hij goed gebruiken, nu ze dit voorjaar op vier locaties gaan uitbreiden met bijenvolken.



"Iedereen mede namens de Odin-imker heel erg bedankt voor het aankopen van één of meerdere hotelletjes. We hopen dat ze inmiddels op hun plek hangen en dat de bolletjes in de grond zitten. Heb je een leuke foto van het bijenhotel in je tuin of de bolletjes die opkomen, wil je die dan met ons delen via consument@odin.nl? Alvast bedankt", aldus Estafette de biologische eetwinkel op haar facebookpagina.

Voor meer informatie: www.odin-imkerij.nl
Publicatiedatum: