Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Doe mee met Zero Plastic Week!

Voor een week gaan we met z'n allen plasticvrij shoppen. Geen nieuw plastic dus, een week lang. Plastic dat je in huis hebt mag je gewoon gebruiken, zoals je tandenborstel, de boterhamzakjes en je bodyscrub. Maar als het op is sta je voor een uitdaging.

Dit geldt natuurlijk ook voor voedingsmiddelen die in plastic verpakt zitten. Zelf maken, een weekje zonder of een niet-in-plastic-verpakt alternatief biedt een oplossing. Wees dus creatief en creƫer plastic vrije situaties.

Wat is het plan? Met zoveel mogelijk mensen gaan we een week geen nieuw plastic kopen. Een week lang zonder plastic, kan jij het? Ofwel: Ga jij de uitdaging aan: doe mee aan de Zero Plastic Week?


Win-actie

Weg met wegwerpflesjes! Wil jij deze rvs-fles als alternatief? Laat zien dat jij 'm echt nodig hebt nu je geen foute wegwerpflesjes meer koopt. Post je foto op Twitter of Instagram #MadeSustained #ZPW2014 Hoe gekker, hoe beter. De leukste wint.



Voor meer informatie:

Sjoerd van der Helm
Made Sustained
Guldeland 27
2291 VG Wateringen
06 45371739
info@madesustained.nl
www.madesustained.nl
Publicatiedatum: