Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Wijkse Streekmarkt: elke derde vrijdag van de maand

De Stichting Wijkse Projekten organiseert ook in 2014 weer de Wijkse Streekmarkt op de derde vrijdag van de maanden mei tot en met oktober op de Markt in het historische centrum van Wijk bij Duurstede, van 12:00-18:00 uur. Het gaat om een kleine knusse markt met een breed aanbod van streekproducten.

Ook dit jaar is er weer een uitgebreid aanbod zijn van streekproducten, zoals groente, fruit, kruiden, vruchtensappen, biologisch geteelde bloemen en planten, kaas, eieren en zuivelproducten, honing en honingproducten, wolproducten, kruidentheeën, pie gemaakt van streekproducten, enzovoorts. Nieuw dit jaar is een kraam van Beebox; via deze organisatie is het mogelijk een abonnement op (grotendeels biologische) streekproducten te nemen.

De markt zal dus telkens op de derde vrijdag van de maanden mei tot en met oktober gehouden worden, dus op de volgende data:

20 juni 2014
18 juli 2014
15 augustus 2014
19 september 2014
17 oktober 2014

Voor meer informatie kunt u bellen met: Jan Kemink, 0343 576408 of mailen naar info@wijkseprojekten.nl of kijk op www.wijkseprojekten.nl.
Publicatiedatum: