Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Elke eerste zaterdag van de maand

Venlo: Weekmarkt uitgebreid met Boerenmarkt

Deze zomer zal elke eerste zaterdag van de maand een Boerenmarkt in Venlo georganiseerd. De markt zal plaatsvinden in wijk Q4 (Bolwaterstraat en Lichtenberg), in hartje centrum van Venlo. De markt loopt gelijktijdig met de reguliere weekmarkt op het Nolensplein. Tot de deelnemende bedrijven behoren onder meer BioVerbeek, Culinair organisatiebureau Qucina, de Bourgondische Hoeve, Raspberry Maxx, boerderij Saanenhof.

Boerenmarkt Venlo is een markt voor iedereen die van pure en heerlijke producten houdt. Men kan hier terecht voor biologische boodschappen en mooie streekproducten. De Boerenmarkt zal gehouden worden op zaterdag 5 juli, 2 augustus en 6 september. De producten komen rechtstreeks bij de producent vandaan.


Proef

Er zal op de Boerenmarkt Venlo genoeg te proeven zijn. De producenten met passie voor hun product laten maar wat graag van hun producten zien en proeven. Ook zijn er eetkraampjes voor een snelle maaltijd ter plekke of 'to go'.

Activiteiten

Naast prachtige producten en heerlijk eten, worden tijdens elke Boerenmarkt leuke activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 5 juli zal gestart worden met de langste boerenontbijttafel van Limburg. Hiervoor vragen de organisatoren een kleine donatie waarmee ze biologische en streekproducten gaan kopen. Deze worden vervolgens gedoneerd aan de Voedselbank in Venlo.

Kijk voor meer informatie op www.boerenmarktvenlo.nl.
Publicatiedatum: