Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onze Suus bestaat één jaar

Onze Suus is een gratis online magazine, waarin natuurlijk, milieuvriendelijk, biologisch en eerlijk leven centraal staan. Inspirerend op het gebied van wonen, kleding, accessoires, speelgoed en verzorging. Karin Smulders, Benita Blokland en Loes van Hingst zijn de initiatiefnemers van Onze Suus. Ze houden alle drie van fairtrade, tweedehands, vintage, recyclen en gezonde voeding. Op internet kwamen zij zoveel leuke, mooie en lekkere dingen tegen dat ze besloten om dit te delen in een gratis magazine voor vrouwen, dat de naam Onze Suus kreeg. Een jaar later heeft Onze Suus een grote schare enthousiaste lezers, evenals volgers en fans op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Wat vinden zij op Onze Suus?

Bijzondere initiatieven, verhalen achter eerlijke producten – wat is waar te koop en hoe kun je het zelf maken? - inspirerende interviews en boeiende blogs. Naast het magazine en de blog heeft Onze Suus een shoppagina voor webshops met verantwoorde producten.


Hoe werkt Onze Suus?

Karin, Benita en Loes helpen ondernemers met promotie. Zij zorgen voor een betere online zichtbaarheid, ludieke acties, promotie op markten en beurzen en vermelding in de nieuwsbrief en op social media. Niet door adverteren maar door middel van verhalen. Ook delen ze tips en verhalen van professionals op het gebied van online marketing. Op verzoek maken ze vrijblijvend een analyse van de webshop.

Hoe viert Onze Suus haar eerste verjaardag?

Onze Suus gelooft in de kracht van delen. Daarom deelt ze cadeautjes uit. Aangesloten shops maken kans op een gratis bedrijfspagina in het magazine. Daarnaast zijn er 10 webshops genomineerd die verantwoord ondernemen en eerlijk zaken doen. Deze shops zijn aangedragen door lezers. Zij gunnen de shop een vermelding in het magazine en op de shoppagina. Maar Onze Suus kan niet kiezen, want ze zijn allemaal bijzonder! Daarom mag iedereen een stem uitbrengen op zijn/haar favoriete shop.

Wie gun jij een cadeau? Kijk snel op deze pagina en breng je stem uit!

Kijk voor meer informatie over Onze Suus op www.onzesuus.nl.
Publicatiedatum: