Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zuiver Zuivel reikt Van 't Land Paasbrunchbox uit

Donderdagmiddag 17 april werd bij Rio de Bio aan de Adelaarstraat in Utrecht de Van 't Land Paasbrunchbox uitgereikt aan de winnares van de winactie van Zuiver Zuivel. Zuiver Zuivel verlootte deze box onder hun volgers op Twitter en Facebook. Een overvloed van reacties op de winactie van Zuiver Zuivel, veel mensen die graag kans maakte op deze heerlijke box. Na de vele reacties gelezen te hebben is er uiteindelijk een winnares gekozen.

De Paasbrunchbox is een box voor een spectaculaire prijs van 12,50 euro voor twee personen, gevuld met heerlijke, biologische producten om de Paasbrunch tot een groot succes te maken. In de box zitten onder andere broodjes, croissants, eieren, grasboter van Zuiver Zuivel, sinaasappelen, hartig en zoet beleg en de enige echte Van 't Land krant. In deze krant/magazine krijgen de producenten van de producten in de box de kans hun verhaal te vertellen. Over het bedrijf wat soms al generaties lang in bezit van de familie is of over de producten in de box.



De box is een groot succes, hij wordt verdeeld door Kroon in Amsterdam en de Zaai-Ster in Leek. Samen hebben deze bedrijven al duizenden boxen geleverd in deze dagen voor de Pasen. Geert Helleman van Rio de Bio in Utrecht reikte de prijs uit aan Jeroen, de echtgenoot van winnares Monique van Breda.

Voor meer informatie: www.zuiverzuivel.nl
Publicatiedatum: