Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Nieuwe Oogst komt eraan!

Als de eerste haring weer aan land komt, is dat elk jaar groot nieuws. Maar als de eerste biologische tomaten uit de Hollandse kas komen, besteedt niemand daar aandacht aan. Nature & More vindt dat dat maar eens moet veranderen. Daarom introduceert Nature & More begin april de Nieuwe Oogst. Met stickers wordt de consument in de supermarkt erop gewezen waar de eerste, lekkere vangst van het biologische land ligt.
 
Ons land staat wereldwijd meer bekend om zijn kassen dan om zijn haring. Biologische groente nemen daarbij een bijzondere plaats in. Rein Burger, inkoper tomaten bij Nature & More: "Biologische tomaten en paprika's uit de kas groeien nog echt in de grond en worden geteeld zonder inzet van chemische middelen. Wij vinden dat we daar trots op mogen zijn. Als de nieuwe tomaten komen, is dat een feestelijke gebeurtenis."



De eerste Nieuwe Oogst van Nature & More zal te vinden zijn in Hoogvliet supermarkten. Ed van Venrooij, Category Manager bij Hoogvliet: "Onze klanten kunnen het hele jaar rekenen op een breed assortiment verse biologische groente en fruit, maar het begin van het Hollands kasseizoen is extra bijzonder. Vanaf nu vieren wij dat met deze Nieuwe Oogst sticker."

Het gaat om trostomaten, rode en gele paprika en shakers met kleine BioGio tomaatjes van teler Frank de Koning. Frank is te vinden op www.natureandmore.com met code 179. De Nieuwe Oogst producten zullen ongeveer drie weken stickers dragen. Daarna is het weer gewoon verse oogst.
Publicatiedatum: