Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EkoPlaza en Wereldwinkel samen in actie

Van 4 tot en met 19 april staat bij EkoPlaza Nijkerk de paastafel gedekt met Thais serviesgoed van de Wereldwinkel. Met eerlijke handel als uitgangspunt hebben beide zaken de handen ineen geslagen voor deze actie.

Naast lekkernijen als paasbrood en paradijsroom staan op de tafel borden, bekers en kannen uit Thailand. Het servies is simpel en strak vormgegeven door Dutch designer Piet Hein Eek, samen met de pottenbakkers van keramiekfabriek Sang Arun. Klanten die in de actieperiode een product van de tafel kopen, maken bij inlevering van de kassabon kans op een goed gevulde mand met boodschappen.

Wereldwinkel haalt haar spullen van ver: uit Afrika, Aziƫ en Latijns-Amerika. Daarbij draait het om producten die gemaakt zijn met respect voor mens en milieu. Producenten krijgen een rechtvaardige prijs en worden zo geholpen bij het opbouwen van een menswaardig bestaan. EkoPlaza kiest voor dichtbij: zuivel van Hollandse koeien en eieren van de boer om de hoek. Met zo min mogelijk voedselkilometers dus. De supermarktketen werkt alleen met gecertificeerde Het motto van deze paasactie van Wereldwinkel en EkoPlaza: ver weg en dichtbij ontmoeten elkaar met eerlijke waar.

Publicatiedatum: