Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu aanmelden voor Lekker naar de Boer

Ruim 80 biologische boeren en tuinders hebben zich inmiddels aangemeld voor de open dagen op 21 en 22 juni. Het Lekker naar de Boer-weekend biedt een uitstekende gelegenheid voor mensen in de buurt om eens een kijkje te nemen op een biologisch bedrijf. U heeft nog een paar dagen de tijd om u aan te melden. Alleen als u zich vóór 2 april aanmeldt, bent u er zeker van dat u gratis promotiemateriaal krijgt van de organisatie. Daarna geldt op is op en worden er administratiekosten gerekend voor het promotiemateriaal. U kunt zich aanmelden via deze link. Organisator Bionext wil nóg meer consumenten de meerwaarde van biologisch laten ervaren en hoopt daarom van harte dat u (weer) meedoet.

Waarom meedoen?

U, als boer of tuinder, bent de beste ambassadeur voor de biologische sector! Want wie kan beter het verhaal over de biologische aanpak vertellen dan u? Door consumenten te laten horen, kijken, ervaren en proeven kunt u consumenten kennis laten maken met de lokale biologische landbouw en met de mensen achter het biologische product. Uit evaluaties van voorgaande jaren blijkt dat de bezoekers het verhaal van de boer, de rondleiding over het bedrijf en de sfeer op de boerderij erg waarderen en daardoor een (nog) positiever beeld krijgen van de biologische landbouw. Initiatiefnemer Bionext hoopt daarom dat u dit jaar meedoet en uw erf open stelt.

Voor meer informatie: www.lekkernaardeboer.nl

Publicatiedatum: