Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

1000ste aanmelding bij Bioweb

Steeds meer mensen in Friesland genieten via Bioweb van biologische producten rechtstreeks van de boer. De afgelopen maand werd de aanmelding van de duizendste klant ontvangen. Een mijlpaal om even bij stil te staan. De betreffende klant uit Berlikum ontving daarom een leuke attentie bij haar boodschappen.

Bioweb is dé webwinkel voor biologische boodschappen. De Bioweb is opgericht door drie Friese boeren die graag het verhaal achter hun smakelijke producten rechtstreeks delen met de consumenten. Dat het concept aanspreekt blijkt wel uit het feit dat de webwinkel blijft groeien. "Elke week mogen wij weer nieuwe klanten welkom heten", vertelt Carla Engwerda, één van de oprichters van Bioweb. "Mensen willen graag verse, gezonde producten uit de regio eten, bovendien is er het gemak van de bezorgservice."



Via de webwinkel www.bioweb.nl kunnen klanten kiezen uit een ruim assortiment aan biologische producten. Van regionale versproducten als veldsla, winterpeen en suikerbrood tot bananen, rijst en wc-papier, bij Bioweb is het allemaal te krijgen. De boodschappen die woensdag vóór 11:00 uur zijn besteld worden op vrijdag bij de mensen thuisbezorgd.

Bioweb is een initiatief van Jan Pieter van der Plaats, Catharinus Veninga en Carla & Gerben Engwerda.

Voor meer informatie: www.bioweb.nl
Publicatiedatum: