Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuurlijke verzorging van The Little Cornish Soap Compagny nu bij Present in the Box.

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de toevoeging van chemische middelen aan verzorgingsproducten. De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Om je huid te verzorgen zijn parabenen, kleurstoffen, SLS en andere chemische toevoegingen echt niet nodig. Dit realiseerde The Little Cornish Soap Compagny zich enkele jaren geleden ook.

The Little Cornish Soap Compagny is gevestigd in het oude marktstadje Bodmin in Noord-Cornwall. Alle huidverzorgingsproducten, zepen en shampoos worden handgemaakt in het familie atelier. TLCS (The Little Cornish Soap Compagny) gebruikt de traditionele koudgeperste methode. De producten worden gemaakt van natuurlijke boters en oliën gemengd met klei, mineralen, kruiden en plantaardige en pure essentiële oliën en bronwater.



De producten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen en bevatten geen parabenen of SLS's. Doordat elke zeep en shampoobar met de hand wordt gemaakt is geen enkele bar precies hetzelfde van vorm. Ze worden gemaakt volgens de eigen traditionele methode en het duurt 4 tot 6 weken voordat deze helemaal klaar zijn.

Ook de gezichtsmaskers, bodybutters, natuurlijke deodorant en haarconditioner worden handgemaakt met natuurlijke klei, boters en oliën. Hieraan worden plantenextracten en essentiële oliën toegevoegd, ook weer zonder vervelende chemische producten. Alle producten worden ook met de hand verpakt.

The Little Cornish Soap Compagny producten zijn 100% palmolievrij. 98% van de producten zijn vegan vriendelijk en gekeurd door de Vegan Society! Natuurlijk wordt er niet op dieren getest. The Little Cornish Soap Compgany voldoet aan de EU Cosmetic Safety Regulations.

Omdat Present in the Box ook enthousiast is over natuurlijke verzorgingsproducten heeft Present in the Box besloten om de natuurlijke verzorgingslijn van The Little Cornish Soap Compagny, naast de natuurlijke verzorgingslijn van Chagrin Valley, in het assortiment op te nemen.

Voor meer informatie: www.presentinthebox.com
Publicatiedatum: