Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Made Sustained bottles

Een serie roestvrijstalen isolerende flessen, verkrijgbaar in 500ml of 1 liter. Uw koelste of warmste gezelschap, (her)vul de lekvrije fles wanneer nodig en blijf de hele dag gehydrateerd. BPA-vrij en dubbelwandige RVS 304 dat uw drankje warm houdt tot 4 uur of koel tot 20 uur.


Made Sustained blue sky 500 ml geïsoleerde fles.

Party Cups

Gebruik die vervelende weggooi (plastic) bekers nooit meer. Uw eigen roestvrijstalen beker is ideaal voor allerlei situaties. Kleine picknicks in het park, koffie op kantoor of neem de beker met u mee tijdens het reizen. Onbreekbaar, 500 ml en vaatwasserbestendig maakt het een gemakkelijke metgezel.


Made Sustained flessen overzicht.

Over Made Sustained

Made Sustained is een levensstijl. Leef en geniet, maar wees bewust van je acties. Made Sustained ontwikkelt producten die innovatief en aantrekkelijk zijn. Ze creëren een groter zelfbewustzijn, streven om afval te verminderen en bij te dragen aan een beter milieu. Made Sustained is ook al bekend van de Re-Sack herbruikbare groente & fruitzakjes.

Voor meer informatie: www.waterflessenwinkel.nl
Publicatiedatum: