Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Nederlanders op BioFach 2014

Tholen - De BioFach 2014 is achter de rug. Van 12 tot en met 15 februari presenteerden meer dan 80 Nederlandse bedrijven hun producten aan het internationale publiek. Biojournaal ging bij alle exposanten uit Nederland langs en maakte een uitgebreide fotoreportage. Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Nederland Partnerland

Tijdens de eerste dag van de beurs werd ook nog eens bekend dat Nederland tijdens de BioFach 2015 Partnerland is en dus Land van het Jaar. Hiervoor ondertekende Sharon Dijksma, staatssecretaris van Landbouw, tijdens haar rondgang over de beurs een contract.



Op de BioFach 2014 was er veel aandacht voor vegan- en rawfood. Ook neemt het aanbod kant-en-klaar-producten nog altijd toe. En er worden steeds meer verschillende biologische babyproducten ontwikkeld. Meer en meer bedrijven kiezen er daarnaast voor om zich te onderscheiden met een opvallende verpakking (kleur, ontwerp). De vegan-trend was overigens ook terug te zien in de Novelty stand, waar bezoekers net als de afgelopen jaren de kans krijgen om te stemmen op de beste nieuwe producten.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Voor meer informatie: www.biofach.de