Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Generatie 2.0 Solar-bestelwagen voor Menken

Leen Menken Foodservice Logistics breidt haar wagenpark verder uit met een nóg milieubewustere solar-bestelwagen dan zij al hadden. Deze Renault Master is bestemd voor de bezorging van levensmiddelen pakketten bij de consument aan huis.

De eerste solar-bestelwagen van Menken werd twee jaar geleden aangeschaft. Het was destijds de eerste bestelwagen in Nederland die koelde door middel van zonnepanelen. Een jonger en nog milieubewuster zusje van deze bestelwagen rijdt vanaf vandaag rond. Het koudemiddel van de Renault is volledig natuurlijk en vervangt het traditionele koudemiddel welke dat (nog) niet was.



Menken is distributeur voor onder andere e-commerce bedrijven, actief in de foodsector. Deze webshops verkopen veelal gezonde, biologische en lokale producten. "Groene, energiezuinige logistiek sluit helemaal aan bij de uitstraling die de eigenaren van dergelijke webshops beogen", aldus Maurice Letiche (CCO). "Wij streven ernaar een verlengstuk te zijn van het visitekaartje van onze klant. Uiteindelijk heeft de consument altijd een contactmoment met één van onze chauffeurs en ziet vaak ook het voertuig staan. Wanneer daar een uiterst innovatief en duurzaam bestelwagenmodel staat, klopt het hele plaatje gewoon."

Voor meer informatie: www.leenmenken.nl
Publicatiedatum: