Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dr. Hauschka wint Beauty Astir in de categorie 'Best Eco'

Dr. Hauschka kreeg donderdagmiddag 6 februari tijdens de Beauty Astir 2013 in het Okura Hotel in Amsterdam de Astir Award toegekend in de categorie Best Eco. Jaarlijks reikt BeautypersNL in verschillende categorieën, deze prestigieuze persprijzen uit aan cosmeticamerken voor de beste beautyproducten van het afgelopen jaar. Bit de meer dan 200 ingezonden beautyproducten werd binnen de category 'Best Eco' de vernieuwde douchecrèmes van Dr. Hauschka uit 18 eco producten gekozen als winnaar.

De jury bestaat uit alle leden van BeautypersNL (voorheen bekend als de Vereniging van Cosmeticajournalisten): 42 toonaangevende beautyredacteuren en freelance journalisten die dagelijks over beautyzaken schrijven voor diverse magazines, zoals Glamour, Marie Claire, Grazia, Vriendin, Elle, Libelle, Plus, Santé, Glossy, Red, Cosmopolitan, Vogue en meer.


De jury over de Dr. Hauschka Douchecrèmes: "Wie nog steeds niet gelooft dat etherische oliën met hun geur de psyche beïnvloeden, moet zeker eens deze douchecrèmes proberen. Sowieso een geruststelling om te douchen zonder dat wat in het afvoerputje verdwijnt schadelijk is voor het ecosysteem. De natuurlijke, verzorgende oliën in deze producten voeden je huid zo intens, dat insmeren met een bodylotion eigenlijk overbodig wordt. Groen doen tijdens het douchen was nog nooit zo aangenaam. Plus: dat Dr. Hauschka zich al om eco bekommerde lang voordat het een commerciële trend werd – is eigenlijk al reden genoeg voor een award!"

"Wij zijn er ontzettend trots op dat de beautyjournalisten van BeautypersNL de vernieuwde Douchecrèmes van Dr. Hauschka hebben verkozen tot Best Eco Product. Het geeft voor ons aan dat wij erin zijn geslaagd een productlijn te ontwikkelen die puur natuur is, zonder concessies te doen aan luxe, kwaliteit en effectiviteit", zei Tessa Koop, woordvoerder van Dr. Hauschka, die de prijs in ontvangst nam.

De 'Astirs' worden ook wel de Oscars van de cosmetica-industrie genoemd. Het is een prestigieuze vakprijs voor het beste beautyproduct van het jaar, van parfums tot skincare, make-up, mannenverzorging, enzovoort. De categorie 'Best Eco' is sinds 2012 aan de categorieën, die namen dragen als Best Hair Luxe, Best Body Luxe, toegevoegd. Dat geeft wel aan dat de markt voor natuurlijke verzorging floreert en duurzaamheid in cosmeticaland actueel is.

Dr. Hauschka mag zich een pionier noemen in de wereld van biologische cosmetica en is al ruim 45 jaar op de markt. Alle producten zijn vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen. Ook draagt de gehele cosmeticalijn het internationale kwaliteitskeurmerk voor natuurlijke en biologische cosmetica Natrue.

Voor meer informatie: www.dr.hauschka.com
Publicatiedatum: