Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Presenteert tevens 2 nieuwe seasonings tijdens BioFach

OFC: Nu ook biologische zwarte peper uit eigen bron

Tholen - Ook dit jaar zet Organic Flavour Company op de BioFach de biologische seasonings voor chips in de spotlights (hal 5, stand 403). "Er zullen weer vele smaken te proeven zijn voor de bezoekers. En we presenteren twee bijzondere nieuwe smaken. De bio-producent hoeft dankzij ons gevarieerde aanbod aan seasonings geen concessies te doen als het gaat om smaak", aldus Oeble Kempenaar, Sales Manager Industrie bij Organic Flavour Company.

Met de eerste nieuwe smaak, de Samba seasoning, speelt Organic Flavour Company in op het aanstaande WK en de Olympische Zomerspelen. "Dit is een typisch Braziliaans smaakje en past heel goed bij wat je je voorstelt bij Braziliƫ."



De tweede nieuwe seasoning is de Afrikaanse Baobab seasoning met rooibos. "Dit is een friszure smaak. Het Baobab-poeder wordt gemaakt van de vruchten van de baobab-boom en is zeer rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en vezels." Deze bomen kunnen wel 5000 tot 6000 jaar oud worden en groeien met name op het Afrikaanse eiland Madagaskar.


Jonge pepertrosjes.

Biologische zwarte peper uit Indonesiƫ

Naast de bestaande en nieuwe seasonings zal Organic Flavour Company op de BioFach een belangrijke ontwikkeling binnen het specerijen-assortiment presenteren: Vanaf nu kan OFC biologische zwarte peper uit eigen bron aanbieden. "Deze zwarte peper is afkomstig uit ons eigen project in de regio Kota Bumi op Sumatra. Door het delen van kennis en het samenwerken aan creatieve duurzame oplossingen, garanderen we een gezonde toekomst voor de plaatselijke bevolking in de regio. Een groep van 50 landbouwers, onder leiding van onze lokale partner, zorgt daar voor de productie van biologische zwarte peper, die als 100% duurzame zwarte peper op de markt wordt gebracht."


Kinderen van de lokale school in Kota Bumi.

Voor meer informatie:

Oeble Kempenaar
Organic Flavour Company
Turbinestraat 12
3903 LW Veenendaal
0318 519139
o.kempenaar@ofc.nl
www.ofc.nl