Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Baobab presenteert zomercollectie 2014

In Australiƫ is het kinderkledingmerk Baobab al niet meer weg te denken en langzaamaan verovert Baobab ook een plekje in Nederland. Komende zomer kunnen alle kleintjes van 0 tot 10 jaar zich comfortabel en toch trendy kleden in dit fijne Australische merk.



Deze zomer komt Baobab met heerlijke jurkjes, baggy broekjes, toffe shirtjes en allemaal van het zachtste (organic) katoen. De print met het esdornblad staat centraal in deze collectie. In het rood of blauw siert deze print verschillende jurkjes, jumpsuits en shirts voor de jongens en voor de meiden. Opvallend zijn ook de superleuke wilde ganzen items, met een prachtige helder blauwe kleur organic katoen. Maar het allerbelangrijkste en meest kenmerkend, is de kwaliteit en comfort van dit Australische kinderkledingmerk.

Baobab kinderkleding is een stijlvol en funky 'alledaagse' kindermerk voor baby's, peuters en kinderen van 0-10 jaar. De kleding is ontworpen in Australiƫ en wordt geproduceerd in India, van voornamelijk gecertificeerd biologisch katoen.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: