Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook in bio-variant te consumeren

Flammkuchen wint Horecava Innovation Award - categorie Food & Beverage

Tijdens de Horecava in de Amsterdam Rai, is afgelopen maandag 13 januari, Flammkuchen uitgeroepen tot innovatiewinaar. De Horecava Innovation Award 2014 in de categorie Food & Beverage werd uitgereikt aan Alex Klein en Ingrid van Heijningen, die met Flammkuchen.nl het exclusieve agentschap voor zowel Maître Flambée (koelverslijn) als Gusto Palatino (groothandel) in de Benelux vertegenwoordigen. Het Flammkuchenconcept past volgens de innovatiejury geheel in de huidige tijdsgeest. De uitreiking van de jaarlijkse Horecava Innovation Awards wordt in horeca Nederland gezien als een nationale, prestigieuze erkenning.

Het product Flammkuchen is een specialiteit uit de Elzas. Volgens de jury is de Elzasser Flammkuchen, met knapperige bodem, inkooptechnisch interessant met goede winstmarges. Het gerecht is voor de horecaondernemer eenvoudig en snel te bereiden.



Flammkuchen bestaat uit een flinterdunne deegbodem van Elzasser bloem, water, olie en zout. Er kan uitgebreid mee worden gevarieerd door het gebruik van verschillende ingrediënten en toppings. De granen voor het deeg worden milieuvriendelijk verbouwd zonder chemische gewasbeschermingsmiddelen en/of toevoegingen. Flammkuchen kent zowel hartige als zoete bereidingen en is tevens als vegetarische of volledig biologische variant te consumeren. Het samen delen op verschillende eetmomenten maakt dat Flammkuchen complementeert met onze huidige consumeerwijze.

Het Flammkuchenconcept is geschikt voor hotels, restaurants, de evenementenmarkt, cateringbranche en de zorgsector. Flammkuchen is op de markt met een starterspakket en een gourmetpakket inclusief Flammkuchenoven. De dunne afbakbodems, gemaakt van Elzasser tarwebloem, worden koelvers door de producent of diepgevroren vanuit de groothandel geleverd. Als concept wordt het ondersteund met blankhouten presentatieplanken, rol- en instrijkmessen, ingrediënten en een oven.

Voor meer informatie: www.flammkuchen.nl
Publicatiedatum: