Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
GO Fashion Fair, 26 en 27 januari:

Meer dan 80 internationale duurzame modemerken op één plek

The GO Fashion Fair-team is trots om de eerste zelfstandige duurzame modebeurs te presenteren van Nederland. Na maanden van hard werk, resulteert het zich in een prachtige beurs en de organisatie kan niet wachten op de bezoekers te verwelkomen. Zoveel verschillende landen zijn samen gekomen om hun mooie collecties te tonen, wie had dat ooit verwacht?

GO Fashion Fair is de eerste zelfstandige duurzame modebeurs van Nederland en vindt plaats in het monumentale Scheepvaartmuseum op 26 en 27 januari 2014. Heel mode minnend Nederland en buitenland is aanwezig in de stad omdat Amsterdam Fashion Week gelijktijdig plaatsvindt. Toegankelijkheid, duurzaamheid en mode staan centraal voor GO Fashion Fair, de hele beurs wordt zo duurzaam mogelijk ingericht. Communicatiemanager Esmee van Venrooij verwacht rond de 1500 bezoekers, ook veel internationale inkopers en pers. Een team geleid door Melody de Blois zal de bezoekers ontvangen.



Er staan veel jonge en startende ontwerpers op de beurs, die met hun collecties een frisse wind zijn voor de modewereld, maar er is uiteraard ook plaats voor gevestigde namen. Er staan rond de 80-100 merken zoals Dutch Basics, B-made. Dyvsign, Barbara Munsel, Okimono, Saccoo en SHHG-bags by Sonja. De collecties bestaan uit mode voor vrouwen, mannen en kinderen, accessoires en lifestyle en zijn allen qua stijl zeer uiteenlopend.

Naast het bewonderen van de prachtige merken zijn er ook andere dingen te ondernemen tijdens de beurs. De beursmanager Dorieke Bovenberg organiseert drie catwalkshows waar de deelnemende merken getoond worden. Ook zal tijdens de Fair Dutch aWEARness samen met haar partners EcoProFabrics lanceren, een pilot project binnen het Eco Innovatie Programma van de Europese Commissie.

GO Fashion Fair is een initiatief van Green Orange Fashion, het internationale platform voor duurzame mode dat is opgericht door Sylvie Verdierre en Stephan Waals.

Voor meer informatie: www.greenorangefashion.com
Publicatiedatum: