Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

BeterBio gaat tijdens BioVak op zoek naar 12 franchisenemers

BeterBio is op dit moment de snelst groeiende biologische bezorgdienst in Nederland. Begonnen in Groningen maar inmiddels bezorgen ze ook in de provincies Utrecht, Friesland, Drenthe en Gelderland. In 2014 begint BeterBio.nl met de landelijke uitrol via franchisenemers.

Medeoprichter GeertJan Kemme: "Bij BeterBio geloven we in de kracht van regionale ondernemers. Wij groeien door anderen te laten groeien. In Groningen bezorgen we al 15 jaar biologische boodschappen aan huis. In 2012 is Utrecht daar bijgekomen via franchisenemer Marian Kooistra. Het was ontzettend leuk om te zien hoe snel een lokale onderneming al levensvatbaar is met onze online formule. Dat biedt enorm veel kansen voor andere regionale ondernemers."BeterBio.nl bezorgt naast groente- en fruitpakketten ook complete receptenboxen en ruim 2.000 andere producten wekelijks aan huis. Het klantenbestand is verdeeld over verschillende regio's in Noord- en Midden- Nederland. De bezorgroutes worden efficiënt ingericht en gereden met speciale groengasbussen. Alle pakketten worden gratis thuisbezorgd, voor losse boodschappen geldt een minimum bestelbedrag van 25 euro.

Ook franchisenemer Koj Kamphuis in Gelderland is enthousiast: "Vanaf de eerste dag bezorgde ik al 100 klanten en binnen 6 maanden zit ik al op het dubbele aantal. Kwalitatief hoogwaardige producten, hoge service en toch persoonlijk klantcontact spelen daarbij een belangrijke rol."

Informatie voor franchisenemers is te vinden op de stand van de Zaai-ster op de BioVak, of via de website.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018