Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BeterBio gaat tijdens BioVak op zoek naar 12 franchisenemers

BeterBio is op dit moment de snelst groeiende biologische bezorgdienst in Nederland. Begonnen in Groningen maar inmiddels bezorgen ze ook in de provincies Utrecht, Friesland, Drenthe en Gelderland. In 2014 begint BeterBio.nl met de landelijke uitrol via franchisenemers.

Medeoprichter GeertJan Kemme: "Bij BeterBio geloven we in de kracht van regionale ondernemers. Wij groeien door anderen te laten groeien. In Groningen bezorgen we al 15 jaar biologische boodschappen aan huis. In 2012 is Utrecht daar bijgekomen via franchisenemer Marian Kooistra. Het was ontzettend leuk om te zien hoe snel een lokale onderneming al levensvatbaar is met onze online formule. Dat biedt enorm veel kansen voor andere regionale ondernemers."



BeterBio.nl bezorgt naast groente- en fruitpakketten ook complete receptenboxen en ruim 2.000 andere producten wekelijks aan huis. Het klantenbestand is verdeeld over verschillende regio's in Noord- en Midden- Nederland. De bezorgroutes worden efficiƫnt ingericht en gereden met speciale groengasbussen. Alle pakketten worden gratis thuisbezorgd, voor losse boodschappen geldt een minimum bestelbedrag van 25 euro.

Ook franchisenemer Koj Kamphuis in Gelderland is enthousiast: "Vanaf de eerste dag bezorgde ik al 100 klanten en binnen 6 maanden zit ik al op het dubbele aantal. Kwalitatief hoogwaardige producten, hoge service en toch persoonlijk klantcontact spelen daarbij een belangrijke rol."

Informatie voor franchisenemers is te vinden op de stand van de Zaai-ster op de BioVak, of via de website.
Publicatiedatum: