Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Focus op Europa tijdens BioVak

Tholen - Donderdagmiddag tijdens de BioVak zal de focus komen te liggen op Europa en de regelgeving rond biologische producten. Tijdens de workshop 'Regels voor biologische productie, herkomst ten trends' zal Marian Blom van Bionext met de deelnemers de regelgeving concreet maken. "De herziening van het Europese beleid ten aanzien van de biologische productie, de EU-herziening van het biologische landbouwbeleid is hierin de leidraad. Deelnemers aan deze workshop kunnen bij Marian terecht met gerichte vragen omtrent de regelgeving", vertelt Biohuis-voorzitter Kees van Zelderen.

Donderdagmiddag zal Bas Eickhout, lijsttrekker voor GroenLinks voor de komende verkiezingen voor Europa, aanwezig zijn bij de workshop 'Europees Verkiezingsdebat' om 13:00 uur. "Tijdens deze workshop kan men met hem in gesprek gaan over onder meer het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid, voedselfraude en kennisontwikkeling." Na afloop van de workshop zal de lijsttrekker een rondleiding krijgen over de beurs.

Ook IFOAM-directeur Marco Schlüter zal de hele middag op de beurs aanwezig zijn. Hij krijgt een rondleiding over de beurs en zal vervolgens tussen 16:00 en 17:00 uur samen met Bas Eickhout, te vinden zijn in de Bionext-stand. "Ze zijn dan beschikbaar voor het beantwoorden van allerlei vragen."

Kees wil nogmaals benadrukken hoe belangrijk het is om nu het nog kan de juiste vragen te stellen. "Als je vandaag niet oplet kan het zijn dat een bepaalde regelverandering over een aantal jaar bepaalde belemmeringen op gaat leveren."

Voor meer informatie: Kees van Zelderen, 06 33954124
Publicatiedatum: