Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Complete automatisering van boerderijwinkel tot bio-speciaalzaak

DeKassa presenteert nieuwe touchscreen terminals op BioVak

Voor de vierde keer staat DeKassa winkelautomatisering (woensdag 22 en donderdag 23 januari) op de BioVak in Zwolle. "Op de beurs tonen wij onze automatiseringsoplossing voor de boerderijwinkel of kleinere biologische speciaalzaak. Dankzij een speciale beursaanbieding is het nu mogelijk voor elke winkel om te starten met winkelautomatisering", vertelt Jouke Pierik.

Tevens kunt u kennismaken met de nieuwe touchscreen terminal of de energiezuinige alles-in-één touchscreen terminal met geïntegreerde printer voor de grotere Biologische speciaalzaak.



"De backoffice software van DeKassa draait in the Cloud en is voor de gebruikers overal bereikbaar. U hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, backups en updates. Dat doen wij voor u. Wij hebben het afgelopen jaar de backoffice software verder uitgebreid met een bestelmodule en weekrapportage ten behoeve van de boekhouding, zodat u nog meer rendement heeft van uw investering. Kom langs bij onze stand en laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden."

Voor meer informatie: www.dekassa.nl
Publicatiedatum: