Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio Republic: Nieuw test- en aanbevelingsplatform voor bio-producten

In mei 2013 gaat het nieuwe test- en aanbevelingsplatform voor biologische producten 'Bio Republic' online. In de aanloop worden mensen gezocht die producten willen testen en evaluaties willen schrijven. Geïnteresseerden kunnen zich nu alvast registreren op de website. Zij kunnen mooie prijzen winnen en met een beetje geluk is het eerste officiële 'Bioprodukttest'-bericht dat op 16 mei 2013 op www.bio-republic.de geplaatst wordt van één van hen.

Periodiek zal op de homepage van de website het 'Bioprodukt der Woche' gepresenteerd worden. Testers kunnen zich ook aanmelden voor een producttest. Degene die gekozen wordt mag het product gratis testen, evalueren en aanbevelen op sociale media.



Het doel van 'Bio Republic' is om duurzame consumptie te bevorderen en de bio-gemeenschap te vergroten. Producenten kunnen de consumenten overtuigen van de kwaliteit van nieuwe en gevestigde producten.

Bron: Bio-Markt.Info
Publicatiedatum: