Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Menken aan huis' breidt verder uit

Per vandaag (11 maart) breidt Leen Menken Foodservice Logistics B.V. de 'Menken aan huis' business verder uit. In juni 2012 is Menken gestart met directe leveringen aan de consument thuis. Madaga is de vierde organisatie voor wie Menken gekoelde uitlevering aan huis verzorgt.

De vraag naar een Fulfilment provider, die zowel gekoelde als bevroren producten aan huis levert, is groot. "Het business model dat hiervoor is opgezet mag een succes genoemd worden", aldus Leen Menken, algemeen directeur.

"Diverse onderzoeken, waaronder die van FSIN (Foodservice Instituut Nederland), hebben al uitgewezen dat de consument steeds meer gebruik maakt van bestellingen via webshops. Een groot aantal organisaties heeft op deze trend ingespeeld door op internet haar producten aan te bieden en vervolgens thuis te bezorgen. Het organiseren van het transport voor de gekoelde en diepgevroren goederen is voor hen vaak bijzaak. Een vak apart en met name als het gaat om het plannen van de laatste kilometers. Menken biedt een logistiek dienstenpakket op maat aan dat bij deze webshop aanbieders past."

Madaga produceert verse en verantwoorde babyvoeding. Met pure, biologische producten koken zij maaltijden, fruithapjes en toetjes voor baby's. Het zelf samengestelde (week) menu wordt iedere woensdag middag of avond bezorgd.

Onder de regie van Menken worden de tassen samengesteld en gekoeld geleverd aan de consument.

Leen Menken: "We zijn ontzettend blij met deze nieuwe klant en we gaan er zeer zeker vanuit dat 'Menken aan huis' de komende maanden nog verder uitbreidt."
Publicatiedatum: