Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Meeste Nederlanders volgend jaar ook weer van de partij"

Organisatie kijkt tevreden terug op BioFach/Vivaness 2013

Tholen - Udo Funke, 'director Exhibitions' van de BioFach en Vivaness kijkt met een goed gevoel terug naar de beurs. "We zijn erg blij met het verloop van de beurs. Tijdens BioFach en Vivaness 2013 hebben 2.396 exposanten uit 86 landen een goede indruk achtergelaten op de bezoekers. De bezoekers waren inkopers van biologische producten van over de hele wereld, alsmede vertegenwoordigers van verenigingen, politici en vertegenwoordigers van de media. De exposanten beschikken over de nodige expertise en bieden een grote verscheidenheid aan voedsel en natuurlijke cosmetica. Het is goed om te constateren dat we weer meer bezoekers uit Duitsland en andere landen hebben mogen verwelkomen. Dit jaar telden we er 41.500 uit 128 landen."

Udo vond dat er een gezellige sfeer heerste. "De sector was in een goede stemming. Dit omdat de internationale markt voor bio-producten nog altijd groeiende is. De omzet in Duitsland steeg met 6 procent tot meer dan 7 miljard euro in 2012. En wereldwijd is er in 2012 voor ongeveer 63 miljard dollar aan bio-producten verkocht."



Volgens hem waren de exposanten van BioFach en Vivaness erg tevreden over de beurs. "Dit blijkt uit ons onderzoek. Zoals elk jaar creƫerden de mensen in deze gepassioneerde en levendige sector weer een levendige en inspirerende sfeer." Afgezien van de sfeer was Udo ook onder de indruk van de grote hoeveelheid evenementen (180) die tijdens de beurs georganiseerd zijn. Meer dan 7.500 mensen namen hier aan deel. Ook viel hem de aanwezigheid van een groot aantal hooggeplaatste politici en 'VIP's' uit de sector op. Opvallend was voor hem ook dat op de twee Novelty Stands in totaal 570 producten werden gepresenteerd.

Hij geeft aan dat alle Nederlandse exposanten tevreden lijken te zijn met deze editie van de BioFach en Vivaness. "Onze buitenlandse vertegenwoordiger voor Nederland vertelde mij vorige week dat een meerderheid reeds bevestigd heeft opnieuw te zullen deelnemen in 2014. Dit is een bewijs van de goede indruk die deze exposanten hebben van de beurs in 2013. Ze zei ook dat er veel beslissers onder de bezoekers waren. Dat is misschien nog wel belangrijker dan het toegenomen bezoekersaantal."

Voor meer informatie: www.biofach.de