Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu online: Pippa Jolie Organic Baby Gifts

Donderdag 31 januari 2013 heeft Pippa Jolie Organic Baby Gifts de deuren van haar webwinkel geopend. Hiermee is Nederland een vrolijke webwinkel rijker, boordevol organic, eco friendly en fair trade cadeaus voor de allerkleinste kids en hun mama's. Pippa Jolie is er voor de bewuste klant en zoekt met een kritische blik naar verantwoorde producten waar zowel jij als de baby zich goed bij voelt.

Joske Wasbauer, eigenaar van Pippa Jolie: "Ik vind het belangrijk dat alle producten duurzaam gemaakt zijn, met aandacht voor mens en milieu. Een kind is nou eenmaal het dierbaarste bezit en zij verdienen alleen het allerbeste!"



Op www.pippajolie.com is van alles te vinden, van knuffels tot zwangerschapsolie en van kleertjes tot washandjes. Maar kom je er niet helemaal uit dan denkt Pippa Jolie graag met je mee. Bovendien heeft de webwinkel een leuke gratis cadeauservice waar je erg blij van wordt.

Voor meer informatie: www.pippajolie.com
Publicatiedatum: