Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puur Baby Plaza nieuwe hotspot Negenmaandenbeurs

Puur Baby Plaza is de nieuwe hotspot op de komende Negenmaandenbeurs in Amsterdam RAI van 20 tot en met 24 februari 2013. Puur Baby Plaza biedt alles wat ouders in spe willen weten voor een gezonde en bewuste leefstijl voor hun kind. Bezoekers kunnen er bijvoorbeeld aanschuiven voor een gratis workshop. Ook kunnen ze shoppen bij hippe shops, die producten verkopen die zijn gemaakt met de gezondheid van het kind als uitgangspunt en natuurlijk oog hebben voor het milieu.

Samenwerking Puur Baby Plaza en Negenmaandenbeurs

Beursmanager Nicole Tuitert van Amsterdam RAI merkt dat steeds meer ouders interesse hebben in duurzame producten: "We zijn er trots op dat op de Negenmaandbeurs van alle markten thuis is. Een plein waar deze ondernemers samen staan is voor onze bezoekers extra aantrekkelijk."


Beleven in het workshop paviljoen

Centraal in de Puur Baby Plaza staat het Baby be good workshoppaviljoen powered by Ecover. Hier worden waar leuke workshops verzorgd over gezond eten voor zwangere vrouwen en baby's, natuurlijke verzorging en Doe-Het-Zelf tips voor de babykamer. Tamara Hijl is één van de oprichtsters van Baby be good: "Zwangere vrouwen hebben veel behoefte aan informatie over pure producten, maar door de workshops laten we ze ook ervaren hoe relaxed een bewuste levensstijl kan zijn."


Het ontstaan van het Puur Baby Plaza

Het Puur Baby Plaza is tot stand gekomen door de samenwerking tussen de
bedrijven BabyBeGood, With a touch of Rose en Kaatje Katoen. Op de
Negenmaandenbeurs in 2012 stuurden zij geinteresseerde bezoekers naar elkaar door. "Maar dit jaar hoeven de meiden met dikke buiken maar een paar stappen te zetten", aldus Anne-Rose Hartman van With a touch of Rose. In het Puur Baby Plaza (hal 8; 214) staan verder ook: Peaple, Rosehip Company, Kleine Giraf, Canboli, Earth Mama Angel Baby, Lovely Little Things.

Baby Be Good, Kaatje Katoen en With a touch of Rose

Tamara Hijl en Anna Schoemakers zijn de oprichters van Baby be good, duurzame conceptbedenkers waaronder de duurzame babydoos en een community voor bewuste ouders (in spe). Al meer dan 20 jaar zijn Loes Aalbers en Carien van Zorge de eigenaars van Kaatje Katoen. Kaatje Katoen is distributeur en verkoper van diverse merken wasbare luiers.



Anne-Rose Hartman is eigenaar van With a touch of Rose. Zij ontwerpt en
vervaardigt baby producten: producten om te zorgen, dragen en opbergen, alles gemaakt van 100% biologisch (GOTS) en Fairtrade (Max Havelaar) katoen.
Publicatiedatum: