Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
veelal oude rassen

Prisecco gemaakt van fruit en bloesem

De bewuste keuze om niet te drinken, maken we steeds vaker. Echt smaakvolle, biologische alternatieven voor alcohol zijn schaars. Natudis introduceert met Prisecco drie lekkere alcoholvrije bubbels. Prisecco alcoholvrij is het antwoord op de vraag: ‘wat te drinken als je niet wilt drinken?’ Deze feestelijke drankjes maken een einde aan het saaie bronwater of zoete frisdranken en zijn de perfecte basis voor een snelle mocktail.

Prisecco wit
De frisheid van berkenbladeren en de geur van acaciabloesem, vlierbloesem en witte thee geven deze alcoholvrije compositie zijn complexiteit en veelzijdigheid. Om de frisheid en de natuurlijke zuren te behouden zijn vroegtijdig geoogste, onrijpe Rieslingdruiven verwerkt. Een geur van rijpe tropische vruchten doet denken aan honing en witte bloesem. In de smaak subtiele fruitigheid, een middellange droge afdronk met zachte, rijpe tannines. Solo als aperitief, bij Aziatische gerechten met curry en vers korianderblad, bij pittige blauwe kazen en harde korstkazen zoals manchego.

Prisecco rosé
Naast rozenbloesem is voor de balans muntblad gebruikt, het geheel is afgerond met de verfijnde kruiden vanille en muskaatbloesem. In de neus rijpe framboos en rozenbloesem, fris en lichtkruidig, met de geur van rijpe appel. De smaak is frisfruitig door de appel en rijpe framboos, met geurige rozenaroma’s in het middenstuk, eindigend in een kruidige afdronk met geprononceerde appeltonen. Prettig en fris aperitief, bij vruchtentaart en elegante desserts met bessenfruit.

Prisecco rood
Olmkruid, mede bekend om zijn medicinale werking, bevind zich in de natuur van onze eeuwenoude weidekruiden en geeft een unieke geur. Door de compositie van een veelvoud aan kruiden, bloesem en specerijen is er balans en complexiteit in deze drank. De smaak kenmerkt zich door zwart en rood fruit met frisse zuren, een ‘spicy’ middenstuk en een droogkruidige afdronk. Geschikt als aperitief met ‘bite’. Bij voorgerechten als paté, bij elegant wildvlees zoals hert en ree, maar ook steviger wild als konijn en haas, bij desserts met bessen en donker bosfruit.

De Prisecco is exclusief te bestellen bij Natudis.

Publicatiedatum: