Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

King Courgette introdueert biologische courgette in Europa

Het voortdurende aandringen van veel van zijn klanten tijdens het vorige seizoen heeft ertoe geleid dat het merk King Courgette nu een productlijn van biologische courgette aanbiedt, parallel aan zijn aanbod van conventionele courgette. Het bedrijf beschikt over de certificering voor biologische productie. 

"We hebben ons aanbod aangepast en bieden nu parallel deze twee lijnen aan. We zetten daarom in op beide teeltprocessen aangezien de markt om beiden vraagt, momenteel nog in zeer verschillende hoeveelheden. Aangezien we een gespecialiseerd courgette-merk zijn, vonden we het nodig om in ons aanbod ook de biologische optie op te nemen", zegt José Luis Escobar, algemeen directeur van het bedrijf.

"Het nieuwe aanbod is behoorlijk enthousiast ontvangen door de klanten, die nu beschikken over een leverancier die zich aanpast aan hun behoeften door beide producten te bieden. We hebben ook verschillende offertes gedaan aan bedrijven in Centraal-Europa, om de afzet van de biologische courgette te laten toenemen in het volgende seizoen", vertelt Escobar.

In Nederland zijn de King Courgettes exclusief verkrijgbaar bij Staay Food Group.

 
Voor meer informatie:
José Luis Escobar Castañeda
King Courgette
Publicatiedatum: