Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

CoCoa introduceert:

Twee nieuwe smaken bio-chocolade

CoCoa is nu ruim een jaar actief op de Nederlandse markt en met succes. Het assortiment is uitgebreid met twee nieuwe smaken: paranoten en dadels. Beide varianten zijn omhult met rauwe chocolade.

CoCoa wordt geproduceerd volgens het Bean-to-Bar principe. Zo houdt CoCoa de volledige controle over het productieproces. CoCoa importeert de cacao bonen zelf, direct uit Peru, en maakt haar chocolade producten in haar eigen banketbakkerij.  

Het handmatige proces vindt plaats bij temperaturen onder de 45 °C – zo blijft de kwaliteit van de chocolade optimaal en is er geen afbraak van de waardevolle enzymen en mineralen, zoals Magnesium, van de cacaoboon.

CoCoa :

  • Biologisch
  • Vegan: zuivelvrij
  • Glutenvrij en sojavrij
  • Gezoet met kokosbloesemsuiker
  • RAW / ongeroosterde chocolade

Voor meer informatie:
verkoop@unipharma.nl  
www.unipharma.nl 


Publicatiedatum :



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018