Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Good Boom

Nieuw biologisch cosmeticamerk

Good Boom is een nieuw, Scandinavisch cosmeticamerk. De make- up van Good Boom is vegan, fairtrade, biologisch en duurzaam gemaakt en verpakt. De lippenbalsem bevat dus geen dierlijke ingrediënten, is niet getest op dieren, fairtrade en bevat 100% natuurlijke ingrediënten. De verpakkingen zijn daarnaast geproduceerd met duurzame energie.

De lipcolors van Good Boom zijn er in 6 verschillende kleuren en ze hebben ook verzorgende functie. De kleuren hebben allemaal een eigen smaak, zoals karamel-vanille of perzik-mango.

“We hebben de producten nu in twintig winkels geïntroduceerd  met een opvallende counterdisplay en dat gaat eigenlijk gelijk heel goed”, vertelt Almar Fernhout van Improveyourhealth. “Wij zijn GoodBoom licentiehouder voor de Benelux en er komen nog een aantal mooie merken aan. Het is een leuk, hip en echt onderscheidend product dat dus zowel biologisch, als fairtrade, als vegan is.” De producten zullen binnenkort onder andere te verkrijgen zijn bij Natudis.

Voor meer informatie:
Almar Fernhout
0647033547
info@improveyourhealth.eu  
www.goodboom.nl 

Publicatiedatum: