Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Netwerkdag Techniek in de bio tuinbouw

Tholen – Dinsdag 18 september was de Netwerkdag Techniek in de bio tuinbouw in Wolvertem (België). De dag vond plaats op de CSA (Community Supported Agriculture)-boerderij De Klepper. De netwerkdag richtte zich vooral op de kleine en middelgrote tuinbouwbedrijven.

Klik hier voor de fotoreportage. 

Op de netwerkdag waren onder andere workshops en velddemo’s voor de telers. Deze werden steeds goed bezocht. Daarnaast was er ook een 40-tal standhouders. Vanwege de goed bezochte demo’s en workshops was het op het beursplein soms minder druk. Wel merkten standhouders dat de bezoekers geïnteresseerd waren. Frederiek Dumon, Simox: “Je merkt dat mensen die hier komen veel vragen stellen in vergelijking met andere beurzen. Daar kunnen wij als standhouders ook veel van leren.”

De netwerkdag was zowel beursdag als ontmoetingsdag. Daar maakten ook de standhouders gebruik van. Mieke Lateir, Bingenheimer Saatgut: “Ik zie de netwerkdag vooral als een ontmoetingsplek voor klanten.”  

Klik hier voor de fotoreportage.