Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
The Barn maakt doorstart

Heropening The Barn Leidsche Rijn

Onder leiding van de nieuwe ondernemer René Jaspers is The Barn weer open gegaan. O.a. dankzij enkele jaren in de directie bij McDonald’s weet René dat The Barn antwoord geeft op een groeiende behoefte bij de Nederlandse consument.



Bij The Barn is alles duurzaam en 100% biologisch. Van burgers, sandwiches, salades, soepen en smoothies. Een kopje koffie of thee met een taartje erbij kan ook. Ook de bieren en wijnen zijn bio. The Barn kreeg in 2017 en 2018 het Gouden EKO 100% biologisch keurmerk. 

The Barn werkt niet alleen uitsluitend met biologische producten, ook alle bouwmaterialen, verpakkingen, stroom en schoonmaakmiddelen zijn groen en duurzaam met zo veel mogelijk lokale leveranciers. Op deze manier wordt er gewerkt aan een bewustere wereld waar “no harm to nature” voorop staat. Het is de bedoeling dat op korte termijn meerdere vestigingen worden geopend.

Voor meer informatie:
The Barn Leidsche Rijn
Brusselplein 185-185
3541 CH Utrecht
Publicatiedatum: