Om 12:00 uur zal het recent gerestaureerde bakhuisje officieel worden geopend door de voormalig eigenaresse van het landgoed; Anneke Teulings. De pizza's die door de biologische bakker Gerard Hardeman uit de houtgestookte oven getoverd gaan worden, smaken vast heel goed.
Tuinderij de Guit geeft die dag rondleidingen over de tuin en uitleg over het nieuwe 'zelfoogst' systeem. De geitjes kunnen worden geaaid en er is informatie over de zorg voor jongeren die het bedrijf verleent.
Om 13:00 en om 14:30 uur starten instapworkshops in het Jagershuis en in de Koestal gehouden. Hier kunnen alle geïnteresseerden gratis aan mee doen om kennis te maken met de verschillende workshops die op Bleijendijk gehouden worden. Hou de website www.bleijendijk.nl in de gaten of kom gewoon naar de open dag om te weten wie er wanneer welke workshop houdt.
Entree is 2 euro voor volwassenen, kinderen zijn gratis. Pinnen kan bij de 2e ingang en op het Juffrouwsweitje.
Voor meer informatie: www.bleijendijk.nl