Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Nieuw van CoCoa chocolade: Kerstman
Met trots presenteert UniPharma een vegan en biologische chocolade Kerstman. "UniPharma heeft hiermee een primeur in handen", vertelt Marloes Koenen. CoCoa wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnorm en het Bean-to-Bar principe. Zo houdt CoCoa de volledige controle over het productieproces. CoCoa importeert de cacao bonen zelf direct uit Peru en maakt haar chocoladeproducten op ambachtelijke wijze in haar eigen banketbakkerij.
De kokosvariant.
Het handmatige proces vindt plaats bij temperaturen onder de 45 °C want zo blijft de kwaliteit van de chocolade optimaal en is er geen afbraak van de waardevolle enzymen en mineralen, zoals Magnesium, van de cacaoboon.
De CoCoa Kerstman is verkrijgbaar in twee smaken: amandel en kokos.
En de amandel Kerstman.
CoCoa:
Biologisch
Vegan: zuivelvrij
Glutenvrij en sojavrij
Gezoet met kokosbloesemsuiker
RAW/ongeroosterde chocolade
Met CoCoa beleef je de pure smaak van echte chocolade.