Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische gazpacho biedt verkoeling

Tholen - Voor deze zomer komt La BIO IDEA met een frisse uitbreiding van haar mediterrane assortiment. Nieuwkomer in het La BIO IDEA-aanbod is namelijk Gazpacho. Dit is een koude Spaanse groentesoep met biologische tomaten, rode paprika en komkommer. De ingrediƫnten zijn afkomstig uit Spanje en dus gerijpt door de mediterrane zon. "Dit product komt als geroepen. We lazen onlangs dat vanwege de hoge temperaturen salades en koude soepen gretig aftrek vinden onder consumenten. Daarom komt dit product als geroepen", vertelt Martha Jeuken.



De Gazpacho van La BIO IDEA wordt geproduceerd door een Spaanse leverancier. "Deze is hierin gespecialiseerd." Martha is zelf ook erg te spreken over de kant-en-klare soep. "Ik heb mijn gasten deze zomer onze gazpacho voorgeschoteld. Dit was een succes. En ook op de buurtborrel reageerde iedereen enthousiast. Met onze Gazpacho zet je heel eenvoudig een zomerse maaltijd op tafel. Voeg bijvoorbeeld voor het opdienen nog wat croutons of peterselie. Of een uitje of wat blokjes paprika. Het is ook lekker als drankje tussendoor met wat munt."

De La BIO IDEA Gazpacho is verpakt in 6x 1 liter en de consumentenprijs bedraagt 3,95 euro.

Voor meer informatie: www.labioidea.com