Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"“Winkel klaar voor het ijsseizoen met vriezerpakket"

Nieuw bio-knijpijs: Fruitboertje

Tholen - Het nieuwe ijsseizoen staat voor de deur. Met het oog daarop breidt Boerderijs het assortiment handijs uit met fruitige knijpijsjes. Het gaat om twee varianten, namelijk Fruitboertje Sinaasappel en Fruitboertje Peer. De waterijsjes zijn bereid met 85% fruit en natuurlijke ingrediƫnten. "Deze ijsjes gaan de komende tijd instromen. We hebben hoge verwachtingen van deze ijsjes en zien het als een mooie aanvulling op ons assortiment. De knijpijsjes zijn ook nog eens verpakt in een vrolijke aansprekende verpakking", vertelt Gijs Hoefsloot namens Boerderijs.



Boerderijs gaat voor dit ijsseizoen onder meer een samenwerking aan met Kroon Biologische Verswaren. Rymke Keijzer vertelt namens Kroon meer daarover: "De biologische ijsjes van Boerderijs zijn erg geschikt voor de losse verkoop. We helpen winkeliers graag met het klaarmaken van de winkel voor het ijsseizoen. Om deze producten beter te kunnen presenteren in de winkel, heeft Kroon samen met Boerderijs een mooie aanbieding voor een vriezerspakket, inclusief vriezer, ijs en promotiemateriaal."

Voor meer informatie:

Gijs Hoefsloot - Boerderijs
06 51276381
Gijs@boerderijs.nl

Kroon Biologische Verswaren
020 6061829
verkoop@kroonbiologisch.nl