Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teeltassistent

Wij doen jou groeien en bloeien! 

Wil jij jouw skills inzetten in een kleurrijke en ondernemende omgeving? Gediflora, een wereldleider in de veredeling en vermeerdering van bolchrysanten, zoekt een teelt assistent om ons team te versterken. In samenspraak met de teeltverantwoordelijken neem je het beheer en de opvolging van de teelt van stek en pot voor jullie rekening, met het oog op een zo hoog mogelijke kwaliteit. 

Vanwege jouw uitgesproken interesse in de tuinbouw, krijg je de kans om deel uit te maken van ons team. Je zult betrokken worden bij diverse taken, zowel binnen als buiten, en zowel in productie als in R&D. Wij bieden een op maat gemaakte opleiding die specifiek gericht is op ons product en onze organisatie. 

Teeltassistent


Wat we van jou verwachten: 

  • Opleiding of ervaring in land- en tuinbouw. 
  • Flexibiliteit is een essentiĆ«le eigenschap, aangezien de zorg voor onze planten afhankelijk is van de weersomstandigheden. 
  • Je hebt oog voor detail. 
  • Levenslang bijleren schrikt je niet af, het hebben van een fytolicentie is een pluspunt. 
  • Een affiniteit met techniek komt goed van pas. 
  • Je gedijt in een teamomgeving en werkt graag samen met anderen om gezamenlijke doelen te bereiken, maar zelfstandig werk schrikt je ook niet af. 


Wat bieden wij: 

Als teelt assistent bij Gediflora maak je deel uit van een vooraanstaand bedrijf in de chrysantensector. Je speelt een essentiĆ«le rol in ons succes en werkt in een dynamische, ambitieuze en innovatieve omgeving met een aangename werksfeer. We bieden mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en een competitief salarispakket. 

Heb jij de "goesting" om in deze kleurrijke omgeving te werken? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar hr@gediflora.be. We kijken ernaar uit om een nieuwe collega te verwelkomen bij Gediflora.